Om Däckab

Däckabgruppen

Däckabgruppen finns idag etablerad på följande orter; Bollnäs, Delsbo, Hede, Hudiksvall och Sveg Vi är idag 45 anställda och omsätter cirka 100 miljoner kronor/år. Verkstäderna är Miljö-och Kvalitetscertifierade enligt Kvalitet ISO 9001:2015 och Miljö ISO14001:2015.

Vi har även en verkstad i Åsarna som ej är Miljö-och Kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 och Miljö ISO14001:2015. Men som är under uppbyggnad.

Däckabgruppens huvudsakliga arbetsområden är däckservice för alla typer av fordon men vi har också reparationsverkstäder för personbilar och lastbilar.

ingen-bild-2

Kjell Knutsson

Koncernchef
E-post: kjell@dackab.se

AN5I0715-4

Maria Åkerman

Ekonomichef
Telefon: 063-605 10, 070-326 47 14
E-post: maria@dackab.se

Bo Hedin, vd Däckab Sveg. Foto: Morgan Grip

Bo Hedin

VD Sveg
Telefon: 070-372 37 82
E-post: bosse@dackab.se

Jeanette Cedermark, Däckab. Foto: Morgan Grip

Jeanette Cedermark

Kund & Leverantörsreskontra
Telefon: 0680-71 42 04
E-post: jeanette@dackab.se

Däckab Personvagnar Sveg

Susanne Martinsson

Miljö & Kvalitetssamordnare
Telefon: 070-235 61 28
E-post: susanne@dackab.se

Är du intresserad av att arbeta hos oss?

Miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetspolicy

Däckabkoncernen arbetar med inriktning på däckservice såsom försäljning av däck, fälgar och tillbehör. Däckabgruppen är verksam inom Jämtland, Härjedalen och Hälsingland. Vi arbetar med reparationservice av tunga och lätta fordon.

Däckab i Hede är specialiserade på vulkning av däck. Däckab i Sveg är ackrediterade av Swedac att släcka bilprovningens 2:or, utför även installation och 2: årskontroll av analoga och digitala färdskrivare.

Vi ger kunder ett bra miljöalternativ och rådgivning avseende däck, för att minska slitage och påverkan från transporter. Vi arbetar med att bedöma och begränsa våra kemikalier ur ett miljö- och hälsoperspektiv. Vi arbetar aktivt för att minimera uppkomsten av farligt avfall och att det tas omhand på ett sätt som begränsar miljöpåverkan.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet så långt det är tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt.

Vi ska med god marginal hålla oss informerade om och följa lagar, förordningar och andra krav som berör vår verksamhet och våra produkter. Vi ska föra en dialog med kunder, branschorganisationer, leverantörer och myndigheter med målet att vara välinformerade om relevanta miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsförhållanden.

Vi arbetar aktivt och medvetet med att anpassa arbetsförhållandena till goda förutsättningar såväl fysiskt som psykiskt, där alla ges möjligheter att medverka i utformningen av sin egen arbetssituation samt förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi arbetar ständigt med att pröva vår verksamhet utifrån kretsloppstanken. Vi arbetar ständigt med miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsmål inom vår verksamhet. Vi lyssnar till kundernas krav och varje utfört arbete ska vara en 
rekommendation för kommande affärer. Genom utbildning, kontinuerlig dialog och information ska de anställda hållas medvetna 
om sitt ansvar och kunna påverka 
miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i positiv riktning.